Prispevki

Nasveti – digitalni marketing

Spletna stran je objavljena. Kaj pa sedaj?

Spletna stran je objavljena. Kaj pa sedaj?

Spletna stran je objavljena. Kaj pa sedaj?

Spletna stran je živa. Ustvarjanje spletne strani je le cca. 30 % dela. Stran je hitro vzpostavljena. Najbolj pomembna vsebina in distribucija le-te.

Vrste objav

Objavite lahko:

  • besedilo (blog),
  • spletne bannerje (statične, animacijske),
  • videe…

Kvalitetna besedila na spletni strani omogočajo, da strankam nudite koristne vsebino. Vsebina vam lahko pomaga pri boljši prodaji, pri servisnih storitvah… Uporabljajte ključne besede, pomembne za vašo industrijo.

Spletni bannerji vam bomo pomagali hitro ujeti pozornost kupca, potencialnega kupca ali pa samo širiti zavedanje o vašem podjetju.

Videi so postali vse bolj pomemben vidik komunikacije s kupci, še posebej, ko imate kakšen nov izdelek, lansirate novo kolekcijo…

Družbene omrežja

Deljenje vsebine spletne strani je zelo pomembno. Pri tem nam veliko pomagajo družbena omrežja. Komunikacija na družbenih omrežjih pomaga, da stranke obveščamo o novostih, novicah, kaj se pri nas dogaja…

Komunikacija je zelo pomembna. Na splošno. In tako je sedaj vse bolj pomembna komunikacija s pomočjo spletne strani in družbenih omrežij.

Se tudi vi kdaj o izdelku/storitvi pozanimate na spletu? Zagotovo. In mnogokrat nas povezave pripeljejo na spletno stran izdelka. Takrat pogosto pregledamo, kaj piše na blogu. Blog je pomemben način komunikacije. Stranke pogosto pogledajo datum zadnje objave. Ni tako pomembno, da objavljate vsak dan, ampak, da je vsak nekajkrat na leto, kakšna objava. S tem pokažete, da ste aktualni, da ste tam, da je z vami vse ok in da ste zanesljivi.

Prav tako ni tako pomembno, da vsak dan objavljate na družbenih omrežjih, čeprav je to odvisno od izdelka oz. storitve, ki jo nudite. Vsaj kakšna objava na mesec – in seveda kvalitetna, bo vplivala na utrjevanje vašega odnosa s kupci.

Zelo pomembna je pravilna nastavitev družbenih omrežij in povezava s spletno stranjo.

Prispevki na spletni strani

Ne pozabite, gre za brezplačno oglaševanje. Če imate spletno stran in ne objavljate prispevkov – izgubljate. Izgubljate vrednost, ki bi jo lahko dodali vaši spletni strani, izgubljate priložnost za brezplačno oglaševanje.

Družbena omrežja vam nudijo toliko možnosti – možnosti brezplačnega oglaševanja. Vse, kar morate storiti je, da delite bloge, bannerje, videe…

Realnost je takšna, da vsako podjetje, če želi rasti, še vedno mora vlagati v marketing. Če postajajo plačljivi kanali za vas predragi, boste z vsebino zagotovo dosegli svoje stranke.

Redno vzdrževanje

S tem, ko boste redno objavljali na spletni strani, bo splet zaznal, da je vaša stran živa, da se spreminja, da komunicirate. Prav tako ne pozabite na redno vzdrževanje spletne strani. Z rednimi posodobitvami bo vaša spletna stran hitra in s tem odzivna.

Deli

Naročite se na e-novice